• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

M&A Community

De M&A Community is het platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor tien jaarlijkse M&A Cafés, het Private Equity Summit in het voorjaar en het Corporate Growth Summit in het najaar. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who 's who in M&A en Private Equity. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 845 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: