• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Lekker Gezond

Lekker Gezond is een nieuw lifestyle magazine van de makers van gezondNU. Het laat zien dat over gezond én lekker eten nog veel nieuws is te ontdekken. In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander). Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. In dit magazine lees je alles over de laatste trends op voedingsgebied, lekkere recepten en inspirerende interviews. Lekker Gezond verschijnt 4x per jaar. Lekker Gezond = Lekker!

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: