• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

gezondNU

gezondNU staat voor gezondheid, voeding en psyche. gezondNU is vooruitstrevend binnen het domein gezondheid en wordt door lezers gezien als autoriteit op dit gebied. De medewerkers van gezondNU zijn voortdurend alert en kritisch op ontwikkelingen binnen de markt. gezondNU is een partner voor zowel consument als andere belanghebbenden. gezondNU brengt de nieuwste medische ontwikkelingen en maakt duidelijk wat deze voor de lezer betekenen. Via inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips en adviezen, helpt gezondNU de lezer gezond te blijven.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: