• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

iMaintain

iMaintain is het managementblad met passie voor professioneel onderhoud. iMaintain richt zich op zowel opdrachtgevers als toeleveranciers van onderhoudsdiensten en –technologie met artikelen over nieuwe technologie, projecten, onderhoudstops, contract- en samenwerkingsvormen, veiligheid, milieu en onderhoudswetenschap. Met interviews, achtergrondartikelen, berichten, projectreportages en productnieuws dringt het blad door tot de kern van informatie.

Als abonnee op iMaintain ontvangt u tien nummers per jaar en heeft u toegang tot alle informatie op de website www.imaintain.info . Lees daar het magazine online, zoek door alle verschenen artikelen en nieuwsberichten en bekijk de thematische databases op de website.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig. Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u naast mail ook contact met ons opnemen via whatsapp op het nummer: 0646558054

Volg ons op: