• Nederlands
  • English
  • Fran├žais
  • Deutsch

Graficus

Graficus is met meer dan negentig jaar ervaring het toonaangevende vakblad voor de grafische branche. Wilt u voortaan ook niets meer missen van alle relevante ontwikkelingen in en om het grafische vakgebied, neem dan snel een abonnement. Dat is nu extra aantrekkelijk, met of een flinke korting voor het eerste jaar of een jaar lang Publish of PrintMatters gratis en voor niets cadeau bij een jaarabonnement. Publish is een magazine voor digitaal creatieven, PrintMatters is voor iedereen met een passie voor druk- en printwerk.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: