• Nederlands
  • English
  • Fran├žais
  • Deutsch

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode schenkt onder redactie van Paul de Blot SJ vooral aandacht aan de corporatieve spiritualiteit: de spirituele kracht van een groep, een organisatie, een bedrijf. Een kracht die essentieel is voor succes en voortbestaan op lange termijn. Een organisatie of bedrijf bestaat immers uit mensen met idealen. Ze vormen daarom ook als groep een levende persoonlijkheid met een groepsinspiratie. Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode is niet zweverig of esoterisch. Alle artikelen zijn 100% business vanuit een vernieuwend perspectief.

Onderstaande aanbiedingen zijn niet geldig met andere aanbiedingen. Ga voor meer info over BSMN-seminars naar: www.bsmn.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Volg ons op: