• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Psychologie Magazine

OPGEPAST! Abonnementenland doet enkel het abonnementenbeheer voor de Belgische abonnees! Psychologie Magazine is een maandblad dat je meer inzicht geeft in jezelf en in anderen. Het geeft psychologische verdieping aan thema’s op het gebied van persoonlijkheid, relaties, brein, emoties, gezondheid en zingeving. Daarmee is het een van de weinige tijdschriften die niet alleen amusement bieden, maar ook diepgang; niet alleen herkenning, maar ook inzicht in de psychologische mechanismen achter ons gedrag. Met pakkende achtergrondverhalen, wetenschappelijke inzichten en psychologische tips waar je écht iets aan hebt. Psychologie Magazine helpt de lezer het beste uit zichzelf te halen.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: